Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få rabatt - VALE Designs
Fri frakt i Danmark och Europa
Fri retur upp till 30 dagar
Få bidrag - vi ansöker kostnadsfritt
Hjälp och FAQ

Nyhetsbrev

Läs mer nedan

Nyhetsbrev - Villkor och bestämmelser

När du prenumererar på VALEs nyhetsbrev tillåter du oss att skicka dig inspirerande och informativt innehåll med nyheter, erbjudanden etc. om VALE och våra samarbetspartners. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev bekräftar och accepterar du att du vill ta emot nyheter och liknande via e-post, vilket du när som helst kan avregistrera dig från.

Du kan också välja att ange ditt telefonnummer som ett valfritt alternativ, från vilket du samtycker till att eventuellt kontaktas av VALE angående kundundersökningar och att få marknadsföringsmeddelanden (t.ex. kampanjer, påminnelser om varukorg) på det angivna numret. Du kan alltid avregistrera dig från denna tjänst när som helst genom att svara STOP eller klicka på avregistreringslänken i vårt nyhetsbrev.

Samtycke är inte ett villkor för köp. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och inte förpliktande, och du kan när som helst avregistrera dig från vår nyhetsbrev. Om du vill avregistrera dig från vårt nyhetsbrev, ber vi dig att följa länken längst ner i vårt nyhetsbrev.

Alla personuppgifter behandlas konfidentiellt och i enlighet med vår Integritetspolicy.
VALE har ingen rätt att avslöja eller sälja dina personuppgifter till någon tredje part.

Låt oss höra från dig

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?