Om VALE Designs - adaptiva kläder för personer med funktionsnedsättning - VALE Designs
Fri frakt i Danmark och Europa
Fri retur upp till 30 dagar
Få bidrag - vi ansöker kostnadsfritt
Hjälp och FAQ

Att känna sig likvärdig

Vi vet av erfarenhet att det i vissa familjer finns en person som sticker ut och har särskilda behov. Det är dessa underbara familjer vi har ett kärleksfullt fokus på och kämpar för.

Om du har några önskemål för produkter eller tillbehör är du varmt välkommen att skicka ett mejl till oss. Vårt mål är att involvera våra kunder och användare i vår produktutveckling och design för att öka deras självkänsla och underlätta deras vardag.

Vi strävar efter att förbättra vardagen för alla människor med särskilda behov.

Vår historia

Berättelsen om VALTER med smeknamnet "VALE"

2016 fick vår familj en liten pojke som skulle visa sig vara något alldeles speciellt, och som inspirerade oss att skapa "VALE Designs" för att tillföra positivt värde till vårt samhälle.

Vårt team

Fullt engagerade yrkesverksamma

VALE förvaltas av ett kompetent och motiverat team av personer med kompletterande färdigheter och expertis, som är helt dedikerade och passionerade för detta fantastiska projekt.

Våra modeller

Möt våra underbara modeller

VALEs modeller är underbara barn med fantastiska personligheter och unika karaktärer som representerar vår målgrupp och de dagliga utmaningar som de är vanligtvis upplever.

Mission och värderingar

Att skapa din dagliga självkänsla

VALE:s mål är att ge människor med särskilda behov samma möjligheter till kläder som alla andra, så att de kan passa in i alla sammanhang.

Patenterade designs

Modeller som skyddas av patent

Alla våra kollektioner skyddas av ett användningspatent, som skyddar våra produkter mot att andra företag imiterar, använder, tillverkar, säljer eller importerar dem utan uttryckligt medgivande från oss.

Hållbarhet

Miljövänligt och ansvarsfullt

Alla våra kollektioner tillverkas i Europa med högsta möjliga kvalitet och enligt de bästa europeiska och globala standarderna och metoderna.