I november 2023 deltog vi i ytterligare en inspelning för TV2 Öst.

Den slutliga sändningen visades på TV2 Öst söndagen den 4 februari 2024, men innan dess hade den presenterats på TV2 Östs sociala medieplattformar (Facebook och Instagram).

Min speciella son

Programmet var en del av serien "Dagen som förändrade mitt liv" (S1E2 - Min speciella son) och här berättar vår produktutvecklare Anja Højte om när hon plötsligt blev mamma till ett barn med särskilda behov. Barnet är naturligtvis vår underbara inspiration Valter.

Programmet blev snabbt populärt och visades därför även på TV2:s communitysida och på deras betalkanal TV2 Play. Tittarna har varit omtänksamma i kommentarsfältet och tonen och förståelsen för Valters särskilda behov är unik och välkomnande.

VALE är glada att Anja och vi kan hjälpa till att sätta fokus på det oväntade i livet och det faktum att människor med funktionsnedsättningar och särskilda behov är älskade av sina familjer lika mycket som alla andra.

Det är ett rörande och livsbejakande 10-minutersprogram som vi varmt rekommenderar, en underbar familj presenteras och vi på VALE har den största respekt för Anja och hennes familjs genuina värme och kärlek till andra!

 

 

Serien "Dagen som förändrade mitt liv"

Det finns några dagar i våra liv som vi minns särskilt väl. Men för vissa människor finns det också speciella dagar som kommer som en blixt från klar himmel.

I den här serien berättar fyra personer sina egna historier och hur de kunde gå vidare från den dag som förändrade deras liv.


S1E1 - Den sista romen och colan

S1E2 - Min speciella son

S1E3 - En kärleksfull pizza

S1E4 - Bomben i Afghanistan

 

Läs mer här nedan:
→ TV2 Östs webbplats
→ TV2 Öst Play
→ 
TV2 Öst Facebook
→ TV2 Öst Instagram

Hugo Perdigao
Taggad: Press