Genom VALEs adaptiva kläder för barn med funktionsnedsättningar

VALE Designs revolutionerar adaptiva kläder och ger barn med funktionsnedsättningar och vårdnadshavare ökad komfort, funktion och stil.

Vi hjälper barn genom ergonomisk expertis.

Vår kollektion prioriterar komfort och rörelsefrihet genom innovativa alternativ som sömlösa bodysuits som förbättrar omvårdnaden genom att minska tunga lyft och öka produktiviteten. Våra revolutionerande bodyer är tillverkade av mjuka material som andas och gör det enkelt att röra sig och minimerar behovet av mobilisering. Detta gynnar både barn och vårdgivare.

Vi står för kvalitet, funktionalitet och stil.

Adaptiva kläder, testade med hjälp av yrkesverksamma, ger dig komfort och hållbarhet.

Feedback från våra kunder:

Wow, de här kläderna är fantastiska!
Jag tycker också att ert företags mission och värderingar är fantastiska, och när kvaliteten är på topp så rekommenderas det varmt.

— Carina Rudolfsson

Äntligen en bra produkt!
Min son behåller sitt goda humör eftersom läkarna nu kan undersöka honom utan att lyfta och/eller vara helt exponerade. Det är en lättnad att vi nu kan hantera sjukhusbesök och läkarundersökningar utan att jag behöver trösta ett olyckligt barn efteråt.

— Stine Aagaard

Min vardag har blivit mycket enklare och skonsammare tack vare den smarta designen hos VALE-kläderna.
Nu slipper jag tunga lyft när jag ska klä på pojken som jag tar hand om. Med de nya kläderna kan jag undvika att dra ner skjortan över huvudet och överkroppen. Istället sätter jag bara på ärmarna och rullar över honom på sidan för att knäppa skjortan baktill. Detsamma gäller byxorna när de går upp över höfterna. Dessutom är blusen smart eftersom den inte har någon rygg och därför inte går att vika baktill. Det gör att han inte riskerar att få trycksår när han sitter i sin rullstol. Byxorna har underlättat till exempel när han besöker en bandagespecialist eller läkare och de behöver kontrollera hans ben, eftersom vi inte behöver flytta honom från rullstolen utan bara kan dra upp dragkedjan i byxbenen medan han sitter i rullstolen.
Så allt som allt har kläderna gjort det mycket enklare och mer skonsamt för båda parter i vårt dagliga liv - så tack!

— Vh Stenze (disability helper)

VALE Designs är pionjärer inom adaptiva kläder som förbättrar vården för barn med funktionsnedsättningar.

Ta en titt på vår webbshop för att få reda på mer om våra produkter:
→ Kollektion av adaptiva kläder

Hugo Perdigao
Taggad: Products