Stärka människor med funktionsnedsättning

I en värld som hyllar mångfald vidgas modets horisonter. Men en grupp lämnas ofta utanför: personer med funktionsnedsättning. På VALE Designs vill vi bli en ledstjärna för förändring som stärker personer med funktionsnedsättning genom vår banbrytande och inkluderande inställning till mode.

Enligt Världshälsoorganisationen har uppskattningsvis 1,3 miljarder människor en betydande funktionsnedsättning. Det motsvarar 16 % av världens befolkning, eller 1 av 6 av oss (1).

Den inkluderande revolutionen

Modets utveckling omfattar inkludering, men det finns fortfarande luckor. Vi skriver om reglerna och ger personer med funktionsnedsättning möjlighet att uttrycka sig själva. Vårt uppdrag handlar inte bara om att skapa kläder, utan också om att främja självförtroende.

Mode och identitet omdefinierat

Vi är inte bara ett varumärke - VALE Designs är en rörelse. Vår ergonomiska design förenar mode och funktion och skapar en fusion som stärker människor med funktionsnedsättningar. Det är mode som är skräddarsytt för både stil och individualitet.

Vi kämpar för unga människors självförtroende

Självförtroende börjar tidigt, och det förstår vi. Vår kollektion för barn med funktionsnedsättningar erbjuder inte bara kläder - den främjar komfort och självförtroende. Med allt från funktioner som är lätta att fästa till anpassningsbara material hyllar vi unga människor oavsett fysiska skillnader.

Bryt barriärer genom prisvärd stil

Vi anser att mode inte ska ha några hinder. Vår design är inte bara stärkande, den är också prisvärd. Genom att tillhandahålla specialkläder för rullstolsanvändare och personer med funktionsnedsättningar omdefinierar vi inkludering.

Mode bortom tyg

Vi syr inte bara tyg, vi väver berättelser om självförtroende och komfort. Våra kreationer hyllar mångfald och individualitet och går utöver vanliga kläder för att bli en symbol för självförtroende.

Gå med i empowerment-rörelsen

VALE Designs går i bräschen för en inkluderande moderevolution, men vi är inte ensamma. Att stödja varumärken som VALE Designs innebär att stödja framsteg. I en värld där mode är konsten att uttrycka sig själv är VALE Designs ett mästerverk av empowerment. Varje anpassat klädesplagg betyder mer än stil - det är en hyllning till valfriheten.  Omfamna en värld av mode som överskrider gränser och utstrålar empowerment.

 

Referenser

1. Funktionsnedsättning - Världshälsoorganisationen

Hugo Perdigao
Taggad: Awareness