Blogg och nyheter Awareness - VALE Designs
Fri frakt i Danmark och Europa
Fri retur upp till 30 dagar
Få bidrag - vi ansöker kostnadsfritt
Hjälp och FAQ
Fashion Designed with Love

Mode designat med kärlek

I det här avsnittet av "Klädd med kärlek" guidar vi dig genom vår värld av anpassade kläder och visar hur VALE skapar värde för barn med funktionsnedsättningar och deras föräldrar genom att klä situationer med kärlek och innovation.
Hugo Perdigao
The Magic of Sharing our Experience with Others

Magin i att dela våra erfarenheter med andra

Följ med oss när vi utforskar vikten av att bygga upp en stödjande gemenskap och den styrka som kommer av att förstå och omfamna varandras unika berättelser.
Hugo Perdigao
A Guide to Stress-Free Flying

En guide till stressfritt flygande

Med noggrann planering och en positiv attityd kan du enkelt navigera i flygresans värld och säkerställa en stressfri och trevlig upplevelse för både dig och din lilla hjälte med särskilda behov.
Hugo Perdigao
Feeling alone and confused

Att känna sig ensam och förvirrad

Det dagliga livet störs, alla i familjen måste lära sig att passa in under de nya förhållandena, många har känslor på flaska, håller dem tillbaka och kämpar för att få utlopp för dem. Det är viktigt att du inser att du inte är ensam!

Hugo Perdigao
Writing Tools for Children with Cerebral Palsy

Skrivverktyg för barn med cerebral pares

Som föräldrar värdesätter vi ögonblicket när våra barn tar sina första steg in i en värld av läs- och skrivkunnighet. Hjälpmedelsvärlden blomstrar av skrivverktyg som är utformade för att stärka barn med cerebral pares och se till att deras röster blir hörda och att deras berättelser blir berättade.
Hugo Perdigao
Parental support

När den välbekanta vardagen vänds upp och ner

Ett barn som kräver din fulla uppmärksamhet 24 timmar om dygnet och ett barn som — oavsett hur mycket du älskar dem — försätter dig i en påfrestande situation och ställer dig inför praktiska utmaningar som kan verka olösliga.
Hugo Perdigao
You are now enrolled in a new program

Du är nu inskriven i ett nytt program

När du får ett allvarligt sjukt barn kastas du som förälder plötsligt in i en verklighet som är obekant, otrygg och på alla sätt förvirrande och kaotisk. Men ALLA reaktioner är naturliga och okej!

Hugo Perdigao
Help for Sensory Needs

Hjälp för sensoriska behov

När ett barn utvecklar sensoriska behov är det som att segla på okänt vatten, vilket gör det svårt att navigera och hitta lösningar. Här är tre förslag som kan hjälpa dig att komma igång:
- adaptiva klädlösningar
- sinnesvänliga leksaker
- föräldrastöd och professionell hjälp
Hugo Perdigao
Raising a Child with Special Needs

Att uppfostra ett barn med särskilda behov

Att uppfostra ett barn med särskilda behov är en resa fylld av kärlek, motstånd och djup utveckling. Samtidigt som det kan innebära unika utmaningar, erbjuder det också unika stunder av glädje och inspiration.
Hugo Perdigao
Brain Structure

Epilepsi: fakta och tips

Epilepsi kan vara en svår sjukdom att leva med, men det kan göra stor skillnad i de drabbades liv när andra förstår fakta om sjukdomen så att de vet hur de bäst kan hjälpa till under anfallen.
Hugo Perdigao
Equality in Every Stitch

Jämlikhet i varje del av adaptiva kläder

Enligt Världshälsoorganisationen har uppskattningsvis 1,3 miljarder människor betydande funktionsnedsättningar, vilket motsvarar cirka 16 % av världens befolkning, eller 1 av 6 av oss - och VALEs ambition är att erbjuda värdiga klädlösningar för alla dessa personer.
Hugo Perdigao
Changing Mindsets

Förändring av Tankesätt

På VALE är vi mycket stolta över våra söta små modeller. Modellbranschen har länge dominerats av stereotypa modeller och VALE vill hjälpa till att ändra detta stigma.
Hugo Perdigao