En hälsning från VALE-teamet!

I det här avsnittet av "Klädd med kärlek" guidar vi dig genom vår värld av anpassade kläder och visar hur VALE Designs skapar värde för barn med funktionsnedsättningar och deras föräldrar genom att klä situationer med kärlek och innovation.

Dedikerade till inkludering

På VALE är inkludering kärnan i allt vi utvecklar. Vårt varumärke är dedikerat till att producera kläder som inte bara återspeglar det senaste modet, utan också fungerar som en ledstjärna för empowerment och funktionalitet.

Innovativa funktioner för praktisk användning

Varje VALE-plagg är ett bevis på funktionalitet och stil. Vi integrerar innovativa funktioner, som strategiskt placerade dragkedjor, för att förenkla påklädningsprocessen. Vår design är noggrant utformad för att möta och underlätta de dagliga utmaningar som föräldrar och deras älskade barn ställs inför.

Adaptiva lösningar för alla behov

VALE förstår att varje barn har unika förbandsbehov. Oavsett om det handlar om ortoser, sondmatning eller ett behov av sensoriskt anpassade material erbjuder vår kollektion ett brett utbud av anpassningsbara lösningar. Mångsidigheten hos våra plagg gör det enkelt att anpassa dem för varje enskilt barn.

Komfort möter mode

Vi tycker att komfort och stil ska gå hand i hand. VALE ger inte bara det stöd som ditt barn behöver, utan uppmuntrar också till självuttryck. Vår kollektion innehåller färger, mönster och design som gör påklädningen till en härlig och glädjefylld upplevelse.

Uppmuntrar till självständighet

VALE är mer än ett klädmärke - vi är din partner när det gäller att främja självständighet. Våra anpassningsbara funktioner gör det möjligt för barn att spela en aktiv roll i att klä sig själva, vilket främjar en känsla av stolthet och prestation.


VALE-teamet hyllar individualitet och omfamnar inkludering. Vårt engagemang för att skapa kläder som kombinerar funktionalitet med stil återspeglar vårt engagemang för att göra klädsel till en positiv och stärkande upplevelse.

Med kläder från VALE Designs känner sig ditt barn unikt - och inte på grund av sina särskilda behov.

Hugo Perdigao
Taggad: Awareness